Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge bliver vi betalt for at linke til forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle antivirusudbydere. Drag fordel af dette websted og del det med venner og familie, som er interesserede.

OM OS

BedsteAntivirus er en internetportal som sammenligner og vurderer forskellige antivirus-leverandører.

Vi er tre teknologinørder i 20’erne, som interesserer sig for sikkerhed på internettet, og har længe haft interesse for nichen antivirus. Vi bestemte os derfor for at lave en hjemmeside om et emne, som vi føler at vi har meget erfaring med.

De møder stadig flere sikkerhedsrisici når du surfer på internettet, downloader programmer og lignende. Internettet er ikke længere et trygt sted, og har for så vidt heller aldrig være det.

Enkelte mennesker kan bruge skadelig software som et middel til at skaffe sig nyttig information om dig eller stjæle din identitet. Andre vil bare se verden brænde.

Lighedstrækkene er uanset hvad, at du har behov for at beskytte dig mod disse mennesker.

Den første måde du gør dette på, er ved at bruge sund fornuft når du befinder dig på internettet. Download aldrig programmer fra sider du ikke kan stole på, og del ikke netværk med folk du ikke kender. Opgiv aldrig din identitet til fremmede, og lignende.

Den anden måde du sikrer dig på, er ved at skaffe dig et antivirusprogram. Dette kan hjælpe dig med ikke at få virus ind på din computer, eller fjerne skadelig software allerede er kommet ind på systemet.

Der findes utroligt mange antivirusprogrammer i nyere tid, og målet med denne hjemmeside er at identificere de bedste, samt at fortælle dig hvilke som ikke er værd at satse på. Ydermere vil vi skrive diverse artikler om internetsikkerhed, identitetsbeskyttelse, nyhedsrelaterede artikler og lignende.

For at kompensere for udgifterne og driften for at drive denne side modtager vi også henvisningshonorarer i de tilfælde, hvor en af vores kunder går fra vores hjemmeside til et antivirusprogram og køber et abonnement. Dette kan i nogle tilfælde også påvirke rækkefølgen på, hvordan de forskellige antivirusprogrammer vises på vores hjemmeside. Uden disse indtægter ville det desværre blive vanskeligt at drive denne hjemmeside.

Vi håber du får nytte af denne side og ønsker dig held og lykke i jagten på en antivirus-tjeneste.